Μέρος 10 - Η επίσκεψη του κύριου Γιώργου στην συνοδό πολυτελείας

Magic Vibes Massage Studio

Το μυαλό του Γιώργου γυρισε...Η αλήθεια να λέγεται ήταν μια φανταστική πίπα. Ηξερε από την αρχή ότι ήταν στην ηλικία της κορης του. Η πούτσα του ήταν πάρα πολύ σκληρή και ήθελε άδεισμα πάλι, και το μουνί της ήταν τόσο όμορφο.


Γάμησε τα, νίκησες ..φώναξε ο Γιώργος.


Ωχχχ ναι...απάντησε η Γεωργία…


Τότε ο Γιώργος έβαλε την γλώσσα του ανάμεσα στα χείλη του μονιού της, έγλειψε την κλειτοδίρα της και αυτή ξεκινησε να πιέζει το κεφάλι του πάνω στο μουνί της.


Γιώργο σταμάτα να παίζεις μαζί μου..θέλω να με φάεις όλη… 


Πως να κάνεις το Δικό Σου Γραφείο Με συνοδους στην Ελλάδα


Ο Γιώργος έμπηξε ακόμη πιο βαθιά την γλώσσα του στο μουνι της και ξεκίνησε να της ρουφάει την κλειτορίδα καθώς η Τζώρτζια φώναζε από ηδονή.


ωχχχ θέλω να χύσω...θελω να τα ρουφήξεις ολα..του είπε η Τζώρτζια.


Ο Γιώργος ξεκινησε να ρουφάει και να δαγκώνει ακομη πιο σκληρά το μουνί της.


ωχχχ ναι ...χύνω φώναξε η Τζώρτζια και έχυσε μέσα στο στόμα του Γιώργου. Τα υγρά της πετάχτηκαν σε όλο του το πρόσωπο και μέσα στο στόμα του, και αυτή τον κρατούσε βίαια πάνω στο μουνί της.


Ο Γιώργος πάγωσε για μια στιγμή, αλλά μετά ξεκίνησε να γλείφει με επιμέλεια και πάθος τα υγρά που πετάχτηκαν από το μουνι της συνοδού πολυτελείας. Αυτή σηκώστηκε και μετά πήγε προς το πρόσωπο του και τον φίλησε για να γευτεί και αυτή την γεύση του μουνιού της.


Ωχ θεέ μου….ποτέ δεν τέλειωσα τόσο δυνατά...γαμώτο ρε Γιώργο...έκανα πολλές ακαταστασίες...ασε με να σε καθαρίσω του είπε καθώς έγλυφε τα υγρά του μουνιού της...σηκώστηκε και πήγε να φέρει μια πετσέτα.


Περίμενε της είπε ο Γιώργος...ας κρατάμε ο ένας τον άλλο και να φιλιόμαστε…


Σίγουρα του είπε…και συνέχισε να τον φιλάει απαλά….σε πειράζει να σε φωνάζω πατερούλη σαν με πηδάς; τον ρώτησε πονηρά..Η πούτσα του Γιώργου άρχισε να σκληραίνει πάλι…


Αυτή άρπαξε το κεφάλι του και τον φίλισε παθιασμένα...και μετά άρπαξε την πουτσα του και ξεκίνησε να του βάζει το προφυλακτικό.


Ο Γιώργος μούγκρισε και την άφησε να του βάλει το προφυλακτικό. Αμέσως μετά μόλις του το έβαλε τον ρώτησε ...είσαι έτοιμος για το καλύτερο πήδηγμα της ζωής σου;


Ναι...απάντησε ο Γιώργος...


Σοβαρά τώρα κύριε Γιώργο...ήθελα όλη μου την ζωή να με πηδήξεις...θέλω να με πηδήξεις και να σου φωνάζω "γάμα με πατερούλη μου"


Άρπαξε την πούτσα του και κάθισε πάνω...η πούτσα του Γιώργου μπήκε πάρα πολύ εύκολα μέσα στο μουνι της…


Γαμώτο..είπε ο Γιώργος...το μουνί σου είναι τόσο υγρό…


Γάμα με κύριε σε παρακαλώ…


Μετά από ένα άγριο πήδηγμα η Τζώρτζια έχυσε και είπαν αντίο..αποφάσισαν να μην πούνε ποτέ τίποτα σε κανένα και να μην ξαναβρεθούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέρος 10 - Anal Live Sex - Το στοίχημα με το κορίτσι του live cam

Μερος 10 -VIP Ερωτικό μασαζάκι για μια νεαρή τσούλα